Få en forhåndsvurdering, brug vores huslejeberegner – No cure no pay
  • Lad os foretage en gratis vurdering af din husleje
  • Du betaler kun hvis vi vinder sagen for dig

Ud fra din adresse – samt få oplysninger om din husleje og stand af lejlighed, kan huslejeberegneren give et umiddelbart bud på, om der er grundlag for at køre en huslejesag mod din udlejer.
Du skal blot angive:

  • Adresse
  • Nuværende husleje ekskl. forbrug
  • Standen af dit lejemål

Du kan efterfølgende vælge at sende dine kontaktoplysninger ind til os, så vil vi kyndigt forvalte din huslejeklagesag.

place
house
savings

roofing

  1. Nybygget ejendom: Ejendommen som dit lejemål ligger i, er opført efter 1992. 
  2. Renoveret lejemål: Bygningen du bor i, er fra før 1992, men din lejlighed er blevet helt nyrenoveret inden for de sidste 5 år ca. Der er nyrenoveret badeværelse og køkken med nye hårde hvidevare. 
  3. Gennemsnitligt lejemål: Bygningen du bor i, er fra før 1992. Din lejlighed er renoveret, men ikke for nylig. Sidste renovering er nok sket omkring 00erne eller start 10erne. Der er nyt køkken og badeværelse, men det er igen ikke det helt nyeste.  
  4. Lejemål under middel: Bygningen du bor i, er fra før 1992, og din lejlighed er ikke nyrenoveret, men heller ikke i decideret dårlig stand. Der er heller ikke nyere køkken eller badeværelse. Det køkken og badeværelse du har, er måske fra 90erne eller før.  
  5. Lejemål i dårlig stand: Den bygning du bor i, er fra før 1992, og din lejlighed er i dårlig stand. Der er flere større mangler i din lejlighed, og dit køkken og badeværelse er i dårlig stand, og er ikke blevet renoveret i meget lang tid.  

Lad os føre din sag

Huslejeforventing
Nuværende husleje:
0 kr. om måneden

Forventet mulighed for huslejereduktion:

Forventet huslejeniveau:

0 kr. - 0 kr. om måneden

Lad os føre din sag

Vi mangler nu blot dine kontaktoplysninger.

Udfyld formularen herunder med de resterende oplysninger, og vi vil efterfølgende kontakte dig efter vi har foretaget en nærmere vurdering af din sag. 

person_outline
email
phone